torsdag 29 juni 2017

Veckan har börjat sådär


Vissa dagar orkar man allt, andra tar allt emot. Lite så har det varit i början av den här veckan. Det blev rätt många vilopauser. Så får det bli ibland. Sen kan jag kanske orka desto mer.


I måndags togs det blodprover. Det kom en vikarie från hemsjukvården och fixade det. Det visade sig vara en kille som varit elev på skolan och som nu läser till sjuksköterska. När jag sedan kollade min journal såg jag att värden var lite låga men inte katastrofala.


I söndags var det syskonträff i Kolvarp. Vi träffades på förmiddagen och började med lite fika.Sen var det dags att jobba. Vi sorterade textilier och röjde ur skåp hemma hos mamma. Det fanns mycket i skåp och lådor. Bland annat hittade vi gamla barnkläder som mamma sytt och stickat. Själv orkade jag inte så mycket men jag kunde vara ett moraliskt stöd.


När vi blev hungriga och trötta, åt vi lunch. Det serverades goda soppor med bröd.


Efter lite mer jobb var jag ganska så trött. Vi drog hemåt. Senare på kvällen var det dags för sonen att återvända till Kalmar. Det var kul att han kom hem över helgen. Det var också roligt att träffa alla syskon.

1 kommentar:

  1. Wow, vilken fin rosbild, den längst upp. Din syster,lillasyster, hon är så lik vår syslöjdslärare, så att jag hajar till varje gång jag ser en bild på henne. Tack för igår, hoppas att det inte blev allt för tröttande. Önskar dej en fin helg!

    SvaraRadera