lördag 5 november 2016

Ännu mera trevligt besök


Allhelgonadagen tänder vi ljus för dem som vi saknar ibland oss. Det är så vackert att passera kyrkogårdarna ikväll, när alla ljusen är tända. Vi får hopps att regnet och blåsten inte släcker dem utan att de får lysa i natten och påminna oss om våra kära. Idag har det regnat rejält. Hunden och jag gick ändå en bra bit på hundrundan. På hemvägen hade vi vind och regn mot oss. Vi kom hem huttrande och skyndade oss in i stugvärmen. Just nu avundas jag inte dem som är ute i FAD-skogen och letar cacher, men visst har jag kollat lite bilder på Facebook. Det har visst börjat snöa däruppe. Igår låg det snö på marken, men det var snöblask som försvann efter ett tag.


Vi fick ju trevligt besök i stället. Det var Isak, vår fosterson, som kom och hälsade på oss tillsammans med fru och son, som jag kan kalla mig bonusfarmor till. Det var flera år sedan vi sågs sist, så det var riktigt roligt att träffa dem och höra hur de  har det. De hade med sig  en fin azalea i en kruka. Vi bjöd förstås på äkta småländsk ostkaka med grädde och hjortronsylt.


Ett spännande paket fick vi också. jag blev förstås nyfiken och måste öppna för att se vad som fanns inuti.


Där fanns goda praliner. Dem måste vi ju smaka på sen. Nu är jag för mätt. Det har varit en trevlig dag, som går mot sitt slut.

1 kommentar:

  1. KUl att se din extrason och hans lilla barn. Nä, idag är det inget uteväder. Få se om jag ändå kan få till en runda sedan.... man mår bra av lite luft. Nä, fy för fad... men dit skulle jag juändå inte åka. Jag vill ju har ljus... Ha det gott och sköt om dej!

    SvaraRadera