tisdag 1 november 2016

Trevligt besök


Det går verkligen framåt med promenerandet. Igår gick hunden och jag två etapper på hundrundan. Redan idag kunde vi utöka med etapp 3. Fast man vet aldrig om det varar. Imorgon kanske vi inte orkar mer än etapp 1. Det kändes i alla fall riktigt skönt att gå. Det skulle ha regnat idag, men det klarade vi oss ifrån. Vi får väl se hur det blir imorgon. Snö tror jag inte riktigt på än.


På eftermiddagen fick jag trevligt besök. Det var Lennart och Anita som kom och hälsade på. Anita hade bakat en god äppelkaka och fina frallor, som jag smakade på ikväll. Men de ville inte ha något kaffe. Vi satt och pratade i stället och det var också trevligt. Takko slocknade i soffan av allt prat.


Fina blommor hade gästerna också med sig. Jag blir ju alldeles bortskämd. Tack, Lennart och Anita, för att ni kom och för blommor och bakat!Till helgen är det åter dags för Mega Sweden FAD, det årliga megaeventet för geocachare. I år är det i Linköping. Jag har varit på FAD fem gånger, faktiskt varje år sedan jag började geocacha. Så det är med sorg jag måste avstå från årets event. Jag hade förstås hoppats på att vara fit for fight inför FAD, men nu går det inte eftersom jag fortfarande inte kan träffa så mycket folk på ett ställe. Jag får sikta på nästa år i stället.

En liten tröst i eländet är att vi får kärt besök i helgen. I söndags ringde vår fosterson och ville hälsa på oss i helgen tillsammans med fru och son. Han kommer ner till Småland från Stockholm för att träffa gamla kompisar och sin svenska familj. Det är synd att inte pojkarna är hemma bara, men man kan inte få allt.

1 kommentar:

  1. Gott att höra att du kan ta längre promenader nu o att krafterna börjar återvända kram

    SvaraRadera