söndag 10 maj 2009

Trädgårdssafari

Nu blommar det gult även i Småland. Fast här är det inte raps utan maskrosor. När jag står under min nyflätade pilportal kan jag se ut över ängen med de gula blommorna. Men jag vet att snart kommer de har förvandlats till duniga fröbollar. Har jag otur, blåser det västliga vindar. Chansen är ganska stor. Det är från det hållet vindarna brukar komma.



Idag gick jag en runda i trädgården med kameran i handen. Det fanns så mycket att titta på. Både äppelblom och syrener är på väg att slå ut. Jordgubbarna riktar sina vita blommor mot solen. Några av mina rhododendron har också blommor.
Det går inte beskriva alla vackra blommor med ord. Titta i stället på min lilla film.


"Herren Gud lät alla slags träd växa upp ur marken, sådana som var ljuvliga att se på och goda att äta av. Mitt i trädgården stod livets träd och trädet somger kunskap om gott och ont."

(1 Mos 2:9)


1 kommentar:

  1. Vilken fin film. Ser attdina växter har kommit längre an de vi har i trädgården - men så har du också en större variation......

    Dett du skrev om läxorna i min blogg - jag känner absolut så också .... så denna veckan struntar jag i läxor ... det får bli en vecka fylld med Snilleblixtrmässa, Liseberg och Schoolovision i stället...

    SvaraRadera