söndag 9 juni 2013

Sommarsöndag


Detta blir ett kort inlägg. Det är strax dags att natta sig själv. Det är ju skoldag imorgon också. Dessutom har jag inte gjort så mycket idag. Det blev en morgonpromenad med hund och en eftermiddagsdito. Den senare blev den längre. Vi gick en annan runda änden vi brukar och jag passade på att kolla så en av mina gömmor fanns på plats. Det gjorde den.


På förmiddagen åkte vi till sommarhemmet i Fänestad allihopa utom hunden. Det var gudstjänst där. Det är alltid trevligt att ses och fira gudstjänst ihop. Det var nattvardsfirande också. Sen åkte vi hem och fikade. På hemvägen blev det ett snabbstopp vid en annan av mina gömmor. Jag hade fått loggar som sa att den var blöt. Därför gjorde jag i ordning en ny burk med en ny loggbok innan vi åkte. Jag bara bytte burkar. Lite fuktig var den men framför allt hade någon knölat ihop den fina loggboken till ett dragspel.


Resten av dagen tog jag det riktigt lugnt. Jag satt i min hängstol på verandan och njöt av sommaren. Det var lite kyligare i luften även om solen sken för fullt. Sen lagade jag lite mat till oss. Det blev fisk i ugn med ris och gröna ärtor till.


Så blev det kväll. Varje söndagskväll är det bön i missionskyrkan. Det är inte alltid jag kunnat gå, men idag åkte jag dit. Vid Svenska kyrkan stod en massa bilar. Jag kom på att det var ju konsert där med Dana Dragomir. Men jag fortsatte till bönen. Vi var åtta personer som bad tillsammans. Det var en skön stund. En timme går rätt fort. Sen åkte jag hem igen. Det var den här dagen. Inget märkvärdigt med den. Fast det vet vi ju aldrig förrän efteråt.

1 kommentar:

  1. Tycker att det låter som en alldeles underbart skön dag. Blåklockor redan?

    SvaraRadera